Εξυπηρετούμενες περιοχές - Χρόνοι παράδοσης

 

 


ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ!


Σε όλη την Ελλάδα!

                


Είναι σημαντικό να προγραμματίσετε την παραγγελία σας για την επόμενη, πριν τελειώσουν τα τρόφιμα. Προβλέποντας τις ανάγκες του κατοικιδίου σας, εξασφαλίζετε ότι οι τροφές του θα είναι πάντα σε ετοιμότητα.

Ποτέ δεν ξεχνάμε ότι εσείς και το κατοικίδιό σας βασίζονται σε εμάς. Μετά την παραγγελία σας, επιβεβαιώνουμε τα τρόφιμα των σκύλων/γατιών που επιλέξατε και την ημέρα παράδοσης.

 

map attica

 

Εντός Αττικής, η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ παραδίδει με δικά της μέσα στη διεύθυνση που θα μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας.

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά απογευματινές ώρες, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης 1-2 ημέρες


 

Για την υπόλοιπη Ελλάδα

Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εργάσιμες μέρες, αφού προηγουμένως έχει επικοινωνήσει η συνεργαζόμενη εταιρεία μεταφορών με τον πελάτη για να καθοριστεί η ώρα της παράδοσης.

Χρόνος παράδοσης έως 3 ημέρες.

map greece

Θυμηθείτε, η υπηρεσία μας υποστηρίζεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων ή αντικατάσταση του προϊόντος.


Καθυστέρηση της παραγγελίας

Η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ φροντίζει πάντα για την έγκαιρη παράδοση της παραγγελίας σας. Θα σας ειδοποιήσει εγκαίρως ότι μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους:

Όταν το προϊόν έχει καθυστερήσει να σταλεί από τον προμηθευτή μας, με αποτέλεσμα να μην το έχουμε στις αποθήκες μας όταν υπολογίζουμε. Η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ θα επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ρωτήσει εάν θέλετε να παραδώσουμε την παραγγελία χωρίς αυτό το προϊόν ή να σας προτείνουμε κάποιο εναλλακτικό. Το είδος αυτό θα σας το στείλουμε αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

Όταν ο προμηθευτής μας ξαφνικά και απροειδοποίητα ανακοινώνει ότι καταργεί το προϊόν. Η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να σας δώσει όλες τις εναλλακτικές λύσεις.

Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Όταν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας, είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή του επειδή πχ τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα, και Δεν είναι δυνατή η τηλεφωνική ή/και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία μαζί σας.