Ποιοι είμαστε

Διατροφή που μπορείτε να εμπιστευθείτε – Υπηρεσίες που μπορείτε να βασιστείτε

H ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε από τον Γιώργο Σαλαώρα, με μια απλή ιδέα – να παραδώσει στην πόρτα σας μερικά από τα καλύτερα και πιο φρέσκα τρόφιμα κατοικίδιων ζώων σε τιμή που να ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας, για να καλύψουμε τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών μας φίλων.

• Με αυτή την υπόσχεση, αρχίσαμε με την επιλογή μόνο σωστής διατροφής, με την προσωπική μας δέσμευση να είμαστε εκεί για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Η ιδέα μας έχει ικανοποιήσει πλειάδα κατοικίδιων ζώων και των ιδιοκτητών τους και έχουμε γίνει μια οικογένεια, που συνεχώς μεγαλώνει.

• Αισθανόμενοι υπερήφανοι για τις εξαιρετικές υπηρεσίες, τις άριστες τιμές και την συνέπεια μας, Το 2012 προχωρήσαμε και στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος με μεγάλη ποικιλία προϊόντων (συνεχώς αυξανόμενη) για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

• Σας προσκαλούμε να δοκιμάσουν τα κατοικίδιά σας τα προϊόντα μας, να απολαύσετε την υπηρεσία παράδοσής μας και να γίνετε «μέρος της οικογένειας». Περιηγηθείτε ελεύθερα στις κατηγορίες μας, μη διστάσετε να μας εκφράσετε τη γνώμη σας, και εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο 2114056552 ή 6980 212 212 ή και μέσω email.
Σημείωση: Δεν πουλάμε ζωάκια, μόνο προϊόντα διατροφής και αξεσουάρ.