Συχνές ερωτήσεις

1. Είναι ΔΩΡΕΑΝ η παράδοση για όλα τα προϊόντα;

Ναι Η τιμή που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας περιλαμβάνει Φ.Π.Α. καθώς και το κόστος της παράδοσης.

 

2. Πόσο καιρό θα περιμένω την παραγγελία μου;

Όλα τα προϊόντα παραδίδονται / αποστέλλονται μέσα σε μια εργάσιμη ημέρα για τις περιοχές εντός Αττικής.  Για την υπόλοιπη Ελλάδα υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα μας. Εάν η παραγγελία σας αφορά εξειδικευμένο προϊόν ή προϊόν εκτός αποθέματος, θα σας ενημερώσουμε άμεσα, ώστε να ρυθμίσουμε ανάλογα την παραγγελία σας.

 

3. Ποια προϊόντα διατροφής προτείνετε για το κατοικίδιό μου;

Διαβάστε τις πληροφορίες του προϊόντος για να κάνετε την επιλογή σας. Κάθε προϊόν περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία του καθώς και την καταλληλότητά του για κάθε είδος κατοικίδιου. Αν παρ’ όλ’ αυτά επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 6980 212 212 και επωφεληθείτε από την εμπειρία μας σε συμβουλές σωστής διατροφής και φροντίδας.

4. Προσφέρετε καλύτερες τιμές για μαζικές παραγγελίες ή/και προγραμματισμένες παραδόσεις;

Φυσικά! Καλέστε μας για λεπτομέρειες. Εξοικονομήστε έως και 10% με προγραμματισμένες παραδόσεις!

 

5. Τι εγγύηση προσφέρετε για τα προϊόντα σας;

Είμαστε σίγουροι ότι το κατοικίδιό σας θα απολαύσει τις τροφές μας γι’ αυτό άλλωστε προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης για όλα τα προϊόντα μας. Διαφορετικά θα αντικαταστήσουμε το προϊόν με κάποιο άλλο εντός 15 ημερών από την αγορά και εφόσον έχει καταναλωθεί το 10% του προϊόντος ή θα σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Για την επιστροφή είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής πώλησης

 

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε  μπορείτε να καλείτε στο 6980 212 212  ή μέσω email info@kynodiatrofiki.gr