Pet Grooming-Κομμωτήριο

Pet Grooming-Κομμωτήριο

Περιποιούμαστε το κατοικίδιό σας με αγάπη

Οι έμπειροι groomers της  ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ  δεν κάνουν απλά  τη δουλειά τους, αγαπούν τη δουλειά τους. Θα δείτε ότι την αγάπη τους σε δράση κάθε φορά που φέρνετε το κατοικίδιό σας στο κομμωτήριό μας.

Προτεραιότητά  μας πριν ξεκινήσουμε τις  υπηρεσίες μας να ελέγξουμε τους μικρούς τετράποδου ς φίλους μας από τη μύτη μέχρι την  ουρά.

Το κομμωτήριο μας και οι groomers μας ξεχωρίζουν!!!

Εδώ θα βρείτε:

Εξατομικευμένη υπηρεσία περιποίησης κατοικιδίων με δωρεάν συμβουλές

100% εγγύηση ικανοποίησης
Είμαστε πρώτοι σε ασφάλεια
Βολικό και προσιτό σε τιμές
Χωρίς αναισθησία
(ΝΟΜΟΣ 1197/81, Περί προστασίας των ζώων)

Δείτε τα αποτελέσματα

Κάθε υπηρεσία grooming στο κομμωτήριο της ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ξεκινά με έλεγχο  σε 7 σημεία-φροντίδα του κατοικίδιου σας

Μάτια

Έλεγχος αν τα μάτια του κατοικίδιου ζώου σας  είναι λαμπερά, καθαρά και σε εγρήγορση.

Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν βαρετά, κόκκινα, πρησμένα, με τσίμπλα ή συννεφιασμένα μάτια.

Αυτιά 

Tα αυτιά του κατοικίδιου ζώου σας ελέγχουμε αν είναι καθαρά και άοσμα.

Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν βρώμικα, που μυρίζουν ή είναι πρησμένα.

Μύτη

Ελέγχουμε αν η μύτη του κατοικίδιου ζώου σας είναι υγρή και όχι σκασμένη. Θα σας ενημερώσουμε  για τυχόν ξηρές ή σκασμένες περιοχές.

Δόντια

Έλεγχος αν  τα δόντια του κατοικίδιου ζώου σας είναι καθαρά, λαμπερά και χωρίς σπασίματα. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν  πλάκα,  σπασμένα δόντια ή διογκωμένα ούλα.

Νύχια και πατουσάκια

Έλεγχος αν τανύχια του κατοικίδιου ζώου σας είναι υγιή και λαμπερά. και τα πατουσάκια του ποδιού να είναι υγρά και όχι σκασμένα. Θα σας ενημερώσουμε για τυχόν ραγισμένα, εύθραυστα, μακριά νύχια ή για ξηρά, ραγισμένα ή διογκωμένα πατουσάκια.

Κάτω πλευρά

Έλεγχος ότι το κάτω μέρος του κατοικίδιου ζώου είναι λαμπερό και υγιές. Θα σας ειδοποιήσουμε για οποιαδήποτε οσμή, ματ, έντομα ή πρησμένο δέρμα.

Δέρμα και τρίχωμα

Έλεγχος ότι το τρίχωμα του κατοικίδιου ζώου σας είναι λαμπερό, υγιές και άθικτο. Θα σας ειδοποιήσουμε για τυχόν ξηρές, λιπαρές, χαραγμένες, ανοιχτές πληγές, και οσμές.

Προσοχή!! Ο έλεγχος φροντίδας κατοικίδιων ζώων σε 7 σημεία δεν υποκαθιστά τον έλεγχο και τη φορντίδα του κτηνιάτρου σας. Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσουμε τυχόν ανησυχίες, θα σας παραπέμψουμε στον κτηνίατρό σας.

Οι Υπηρεσίες μας

Υπηρεσίες Περιποίησης κατοικίδιων-Grooming Services που προσφέρει η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ

 1. Μπάνιο-Κούρεμα σκύλου
  Αρχικά ξεκινάμε με κούρεμα με τη μηχανή , μέχρι όπου ζητήσετε σε ύψος (κοντό , πολύ κοντό) . Αμέσως μετά κάνουμε μπάνιο, πάντα με υποαλλεργικά σαμπουάν σκύλων & μαλακτική ενώ μετά το στεγνώνουμε με το ειδικό μηχάνημα για γρήγορο και ομοιόμορφο στέγνωμα. Μετά ξανακουρεύουμε με την μηχανή ώστε να τελειοποιηθεί το αποτέλεσμα. Πάντα στις λεπτομέρειες και στις περιοχές γύρω από τα μάτια χρησιμοποιούμε ψαλίδι για άρτιο & αποτέλεσμα.
  Βεβαίως μπορείτε να ζητήσετε να κουρέψουμε το σκύλο σας μόνο με ψαλίδι!
 2. Μπάνιο σε μικρόσωμα/μεγαλόσωμα σκυλιά
  Κάνουμε 2 χέρια μπάνιο με ειδικά υποαλλεργικά σαμπουάν & μαλακτική. Ύστερα στεγνώνουμε με το ειδικό πιστολάκι, έτσι ώστε να ξεχωρίσει και να στεγνώσει κάθε τρίχα ομοιόμορφα. Στα μεγαλόσωμα σκυλιά αφαιρούμε την νεκρή τρίχα, με ειδικές βούρτσες Έπειτα δίνουμε φόρμα με το ψαλίδι & τελειοποιούμε το τελικό αποτέλεσμα.
  Απομάκρυνση νεκρού τριχώματος ώστε να μειωθεί σημαντικά το υπερβολικό μάδημα των σκύλων, ανάλογα με την φυλή και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε ζώου.
 3. Ξεμπέρδεμα τριχώματος
  Το χτένισμα και ξεμπερδέμα του τριχώματος γίνεται κατόπιν συνεννόησης, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί το κατοικίδιο και να βγει ένα άρτιο και όμορφο αποτέλεσμα.
 4. Stripping
  Περιποίηση που γίνεται από τους πιο έμπειρους groomers μας& με την χρήση ειδικού εργαλείου, που εξασφαλίζει την ομοιόμορφη αφαίρεση της νεκρής τρίχας του σκύλου, αφήνοντας μόνο την ζωντανή μόνο σε συγκεκριμένες φυλές όπως:
  • West highland terrier
  • Fox terrier
  • Cocker spaniel
  • Welsh terrier
  • Schnauzer κα.
  Γίνεται μόνο από έμπειρους groomer. Διαρκεί περίπου 3 ώρες & πρέπει να επαναλάβετε ανά 2 μήνες. Το μπάνιο είναι απαραίτητο στην διαδικασία.
 5. Σε όλες τις υπηρεσίες μας συμπεριλαμβάνονται:
  κόψιμο νυχιών, άδειασμα αδένων, καθάρισμα αφτιών και αρωματισμός.
 6. Όλες οι υπηρεσίες μας γίνονται χωρίς αναισθησία, καθώς είναι μια καθαρά ιατρική πράξη που απαγορεύεται ρητά από τον νόμο.

Έχετε ερωτήσεις;

Έχουμε Απαντήσεις

Γιατί δεν υπάρχει τιμή που να αναφέρεται για υπηρεσίες;

Το κόστος πλήρους εξυπηρέτησης βασίζεται στη φυλή, το μέγεθος του κατοικίδιου ζώου και τον τύπο γούνας ή τρίχας. Κατά τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού για καλλωπισμό –περιποίηση του σκύλου σας θα σας ενημερώσουμε για το κόστος με βάση τα παραπάνω. Επίσης όταν συναντήσετε τον κομμωτή μας την πρώτη φορά που  θα φέρετε το κατοικίδιό σας , ενημερώστε τον για το δικό σας εξατομικευμένο σχέδιο κουρέματος  που θα σας ευχαριστήσει εσάς και το κατοικίδιο ζώο σας!

Πώς μπορώ να κλείσω για το  κατοικίδιό μου μια υπηρεσία καλλωπισμού;

Ξεκινώντας είναι εύκολο! Για να κλείσετε ένα ραντεβού για το σκυλί σας, καλέστε μας στο 2114056552 ή στο κινητό 6948902860 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kynodiatrofiki.gr

 Πόσο καιρό παίρνει μια φροντίδα;

Αυτό θα εξαρτηθεί από το μέγεθος του κατοικίδιου και της υπηρεσίας σας. Ο στιλίστας σας θα είναι σε θέση να παράσχει έναν εκτιμώμενο χρόνο ολοκλήρωσης κατά το check-in. Οι υπηρεσίες Express είναι διαθέσιμες.

Πώς μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω ένα  ραντεβού;

Παρακαλούμε καλέστε μας στο 2114056552 για να αλλάξετε ή να ακυρώσετε μια συνάντηση.

Πώς στεγνώνουν τα κατοικίδια ζώα μετά από μπάνιο; Ο groomer μας  θα κσας ρωτήσει για τις προτιμήσεις σας!

Χρησιμοποιούμε μια σειρά μεθόδων στεγνώματος που έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν την ασφάλεια και την άνεση κάθε κατοικίδιου ζώου (με αέρα, με πετσέτες κλπ). Καθώς επίσης προσέχουμε τις φυλές που είναι επιρρεπείς σε αναπνευστικά προβλήματα.