Σύμβουλος διατροφής για την παχυσαρκία

Το σκυλί σας έχει το σωστό βάρος;

Ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουμε εμείς οι ίδιοι την ευθύνη να φροντίζουμε για τα κατοικίδιά μας όπως κάνουμε και με τον εαυτό μας.

Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στις μέρες μας τα κατοικίδια σύμφωνα και με ευρωπαϊκές έρευνες είναι η παχυσαρκία. Μισοί περίπου από τους ιδιοκτήτες των κατοικίδιων σύμφωνα με βρετανική έρευνα δίνουν καθημερινά στα κατοικίδια διάφορα σνακ όπως τσιπ, τυρί, σοκολάτα ενδιάμεσα από τα κύρια γεύματα, ενώ το 25% αυτών δεν φροντίζει να έχουν τα κατοικίδιά τους τακτική άσκηση.

Ένα στα τρία σκυλιά και μια στις πέντε γάτες είναι υπέρβαρα/ες ενώ οι κτηνίατροι επισημαίνουν τη σοβαρότητα και το μέγεθος του προβλήματος. η παχυσαρκία είναι το πιο συχνό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κτηνίατροι και προκαλεί σοβαρά προβλήματα και δυσκολίες στην υγεία των κατοικίδιων. μερικές φορές υπάρχουν ιατρικοί λόγοι αλλά τις περισσότερες φορές οφείλεται στους ιδιοκτήτες η παχυσαρκία των κατοικίδιων οι οποίοι δεν φροντίζουν να έχουν τα κατοικίδια καθημερινή άσκηση.

Η παχυσαρκία μειώνει το διάστημα ζωής του κατοικίδιου. αν το κατοικίδιό σας έχει 15% πάνω από το κανονικό βάρος θεωρείται παχύσαρκο και κινδυνεύει από καρδιαγγειακές παθήσεις, διαβήτη και πολλά άλλα προβλήματα.

Είναι πολύ σημαντικό να θυμάστε ως ιδιοκτήτες κατοικίδιων ότι ένα συστηματικό πρόγραμμα απώλειας βάρους σε συνδυασμό με άσκηση έχει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε διατροφή με σκοπό την απώλεια βάρους με φαγητό light με λιγότερες θερμίδες και όχι απλά μειώνοντας την ποσότητα του φαγητού που δίνετε ήδη για να μην χάσει πολύτιμα συστατικά από τη διατροφή του. Η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ έχει φροντίσει με ειδικά σχεδιασμένη διατροφή για το σκοπό αυτό. Διατροφή χαμηλής ενέργειας αλλά με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Η ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ειδική σε θέματα διατροφής έρχεται κατευθείαν στην πόρτα σας με ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα διατροφής σε συνδυασμό με τροποποίηση συμπεριφοράς και τακτική άσκηση. Τα προγράμματα απώλειας βάρους διαρκούν πολύ και οι αλλαγές έρχονται μετά την πρώτη εβδομάδα. Το επίπεδο της δραστηριότητας του κατοικίδιου σας αυξάνεται σταδιακά. Τα σκυλιά ζυγίζονται ανά δεκαπενθήμερο ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ως διατροφικός σας σύμβουλος συζητά μαζί σας για τη διατροφή την ποσότητα που τρώει , αν χρειάζεται κάποια αλλαγή στο προϊόν, καταγράφει το βάρος και πόσο έχασε ενώ παράλληλα αξιολογεί τα αποτελέσματα. αν η πρόοδος είναι αργή μπορεί να χρειασθεί να τροποποιηθεί η διατροφή. Το πρόγραμμα διατροφής της ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ φροντίζει και για τη συντήρηση του βάρους μετά από την απώλεια των περιττών κιλών.

Ρωτήστε την ΚΥΝΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ (6980 212 212 ή info@kynodiatrofiki.gr) για τις δωρεάν κατ΄οίκον επισκέψεις της και το ατομικό πρόγραμμα διατροφής που συστήνει ανάλογα με την ηλικία το βάρος και τις συνήθειες του σκύλου σας, αλλά και την αξιολόγηση των αποτελεσμάτων σε δεκαπενθήμερη βάση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *